Over ons

Partyverhuur Spijkenisse is het verhuur bedrijf in zuid-holland waar
u terecht kunt voor (bijna) alle benodigdheden voor een geslaagd feest.
In 2006 zijn wij begonnen met wat partytenten en stoelen te verhuren en zijn inmiddels
uitgebreid met zeer veel huur artikelen.

Waar Partyverhuur Spijkenisse voor staat:
*Service
*Persoonlijk
*Advies op maat
*Èèn aanspreekpunt

Partyverhuur Spijkenisse is een enthousiast bedrijf dat zich bezighoudt met het verhuren van professionele materialen voor al uw feesten en partijen tegen een zeer scherpe prijs. Wij verhuren zowel aan particulieren als bedrijven, verenigingen en scholen.

Wij verhuren onder andere semi-professionele partytenten in verschillende maten. De partytenten zijn koppelbaar om zo bijna elke gewenste maat te realiseren. Om uw feest compleet te maken verhuren wij ook accessoires zoals, Tafels, Stoelen, Disco Verlichting, Heaters, Verrijbare bar, Chafing dish, Serviesgoed, Tafellinnen, Bbq, Koelkast, Abraham pop, Sara pop.Ook verhuren wij speciaal voor de kinderen luchtkussens/springkussens. En voor de verwennerij kunt u bij ons ook terecht voor suikerspin machines, en popcornmachines.

Dit alles tegen zeer scherpe huurprijzen om het voor iedereen mogelijk te maken om zijn (kinder)verjaardag, bruiloft, jubileum, bedrijfsopening of wat voor gelegenheid dan ook te vieren.

Wij leveren praktisch alles voor uw feest. Zoekt u een product die niet op de site staat neem dat gerust contact met ons op.

Adres alleen op afspraak geopend.